Boekhouder Montfoort
1Financial
Persoonlijk. Proactief. Professioneel.

Boekhouder Montfoort

Als boekhouder nabij Montfoort regelen we het voor jou: je administratieve overzicht, je aangiftes, afstemming met de Belastingdienst. Alles waar jij een hekel aan hebt of hoofdpijn van krijgt. Voor een vast bedrag per maand krijg je een persoonlijke boekhouder én een overzichtelijk programma tot je beschikking.

Persoonlijk contact met boekhouder
Wat doet een boekhouder?

Een goede boekhouder kan zowel grote als kleine bedrijven administratief ondersteunen en van advies voorzien. Hierbij is het uiteraard ook belangrijk dat de kennis up-to-date blijft op het gebied van belastingen. De boekhouders van 1Financial volgen jaarlijks cursussen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving te blijven monitoren en hiermee de klant te kunnen helpen om optimaal te profiteren van belastingvoordelen. Onze jarenlange ervaring helpt hierbij ook zeer zeker. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Boekhouding in goede handen
Voordelen van een boekhouder?

Allereerst word de boekhouding gedaan door ervaren en deskundige boekhouders. Hierdoor heb je geen stress meer of iets goed is verwerkt of dat je op tijd bent met belangrijke aangifte deadlines. Verder is het fijn dat belangrijke gegevens en overzichten actueel zijn en online inzichtelijk. Ook kan de boekhouder een fijne sparringpartner zijn om te kijken naar bijv. fiscaal gunstige investeringen. Al met al zijn wij van mening dat een boekhouder zichzelf weer terugverdient.

Loonadministratie 1Financial
Wat kost een boekhouder?

De kosten van een boekhouder kunnen behoorlijk verschillen. Een goedkope boekhouder zegt nog niets over de kwaliteiten van de boekhouder. Wij raden daarom ook aan om, naast het vergelijken van de kosten, ook de referenties mee te nemen in de zoektocht een een boekhouder. Verder is het goed om te controleren wat er wel en niet in het abonnement is opgenomen. Zo lijkt het soms op het eerste gezicht een lage prijs, maar krijg je extra kosten in rekening gebracht voor het boekhoudpakket fo voor belasting aangiftes etc. Je wilt er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. Bij 1Financial betaal je een vast bedrag per maand, hierin zitten alle voorkomende werkzaamheden opgenomen, van boekhouding tot aangiftes, advies en jaarcijfers. Geen verrassingen achteraf!

Wat kost een boekhouder?

Voordelige tarieven voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Hoe nu verder?

Gratis Overstapservice!

Overstappen is simpeler dan je denkt. Helemaal omdat onze boekhouders dit tot in de puntjes voor jou regelen. Jij hebt er geen omkijken naar. Hoe fijn is dat?

Bij ons heb je alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben!

Voordelen van de boekhouders bij 1Financial

Beter snappen van cijfers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

Winthontlaan 200, Utrecht

5,0 11 reviews

 • Avatar G.K. Woestenburg ★★★★★ 3 maanden geleden
  De eerste boekhouder die ik meemaak welke ook echt ontzorgt.
  Goed gebruik makend van technologie. Denk daarbij b.v. aan directe koppeling van bankrekening,
  … More in/verkoopfacturen. Ten alle tijden toegang tot de volledige administratie.
  Goed bereikbaar met snelle, goede en inhoudelijke reacties op vragen.
  En zeker scherp geprijsd.
  Ik kom er nu net op:
  1Fiancial. Administratie als een zorg minder.
 • Avatar Jeroen de Vlieger ★★★★★ 3 maanden geleden
  Voelde meteen goed aan vanaf het eerste moment. Verder maken ze ook waar wat ze op hun website beloven. Wat erg prettig is, is dat ze echt actief meekijken … More naar waar belastingvoordelen gehaald kunnen worden. Zo hebben ze zich bij ons al terugverdiend.
 • Avatar Hanneke Meesters ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik zocht iemand die puur even mee kijkt met het invullen van mijn inkomstenbelasting als ZZP'er. De administratie lukt mij zelf wel maar ik twijfelde … More of ik nu aan alles had gedacht en correct invulde. Leonie reageerde snel en was flexibel in het maken van de afspraak. Ze heeft met me mee gekeken en tips gegeven waar nodig. Super fijn en snel!
 • Avatar Waya ICT BV ★★★★★ 5 maanden geleden
  1Financial heeft mijn beeld van boekhouders positief veranderd. Het is heel prettig met hun samenwerken, geven snel respons op vragen, zijn bereid een … More extra stap voor je te zetten en maken waar wat ze beloven.
 • Avatar Dewy Verschuur ★★★★★ 8 maanden geleden
  Ik zou iedereen aanraden om met 1Financial in zee te gaan! Wanneer je er niet uitkomt staan ze altijd zo snel mogelijk voor je klaar met goede adviezen. … More Daarnaast heb ik een vaste contactpersoon die me altijd te woord staat. Persoonlijk vind ik dat ook super fijn zo leer je iemand echt kennen en heb je een fijne vertrouwingsband samen.
  Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik eerst zelf met de belastingdienst aan de slag gegaan en na een jaar heeft 1Financial het overgenomen. Leonie is toen bij mij thuis gekomen voor een kennismakingsgesprek en vanaf toen al een super goed gevoel gehad bij Leonie en vanaf toen is het voor mij zo veel fijner geworden en ook duidelijker wat betreft mijn financiële plaatje.
 • Avatar Bert van der meer (VDMmarketing) ★★★★★ 5 maanden geleden
  Toppers zijn dit. Kun je gerust je boekhouding laten doen.
 • Avatar Suzanne Altena ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ik ben nu 5 jaar klant bij 1Financial en bij de start van mijn bedrijf hebben ze me goed kunnen adviseren hoe bepaalde zaken te regelen. Daarnaast fijn … More om een vast contactpersoon te hebben die mijn boekhouding verwerkt en mee denkt als ik een vraag heb. Ik ben van nature nogal chaotisch en dan is het een prettig gevoel dat de administratie goed geregeld is en ik me daar niet mee bezig hoef te houden. Het online pakket biedt voor mij genoeg inzicht, zonder precies de details te hoeven weten hoe boekhouden werkt :). Al met al zou ik 1Financial zeer zeker aanraden!
 • Avatar Rik van der Sar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar 1Financial. Een hele goede keus! Het persoonlijk contact is vlot en prettig. Je ervaart oprechte betrokkenheid. … More Daarnaast worden vragen altijd goed beantwoord en heb ik het vertrouwen dat mijn financiële administratie in hele goede handen is.
 • Avatar Theo de Bruin ★★★★★ 8 maanden geleden
  Ik vind het een kracht dat jullie veel kennis in huis hebben en dit in begrijpbare taal kunnen uitleggen. Mijn boekhouding is echt naar een hoger niveau … More getild door jullie. Ik begrijp mijn bedrijfsprestaties nu ook beter.