1Financial
Hoe werken onze boekhouders?
Hoe werkt het?
Vooruitstrevend

Moderne
&
Innovatieve
Software

Wanneer je start met 1Financial krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met onder andere een digitaal archief, mogelijkheid om online te factureren en daarnaast een overzichtelijk financieel dashboard.

Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Onze Werkwijze

1. Inkoopfacturen

Je levert je facturen digitaal bij ons aan. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, namelijk: Je scant en mailt de facturen naar ons toe, je maakt een foto met de iPhone en Android app of je logt in op je online portaal en vanaf daar kun je de facturen uploaden. Je kunt ook de digitaal binnengekomen facturen forwarden in je mailbox naar een speciaal e-mailadres die gekoppeld is aan je administratie. 1Financial zal de door jouw aangeleverde factuur binnen 48 uur verwerken.
Inkoopfactuur boekhouder
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Pakket boekhouder

2. Verkoopfacturen

Verkoopfacturen kun je eenvoudig vanuit je online portaal versturen naar je klanten. Samen zullen we
bij aanvang een factuursjabloon van je bedrijf maken. Vervolgens kun je in enkele stappen direct vanuit het systeem een factuur digitaal naar jouw klant versturen.

Werkwijze boekhouding

3. Bankkoppeling

Door het aanbrengen van een koppeling met de zakelijke bankrekeningen en het boekhoudpakket hoef je nooit meer zelf je transacties te uploaden. Dagelijks worden de banktransacties automatisch geïmporteerd in ons boekhoudpakket waardoor ze door jouw boekhouder binnen 1FInancial verwerkt kunnen worden.

Salarisadministratie
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Vragen stellen aan boekhouder

4. Vragen

Als je een vraag over jouw administratie hebt, kun je deze via het online portal of via de boekhoudapp eenvoudig aan ons stellen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om ons te bellen, whatsappen, mailen of op afspraak bij ons kantoor langs te komen. Wij
zullen zelf ook zoveel mogelijk vanuit ons boekhoudpakket communiceren over bijv. ontbrekende facturen. Dit is terug te lezen in de
boekhoudapp op je telefoon, maar ook online. Wel zo makkelijk.

Werkwijze boekhouding

5. BTW aangifte

Iedere maand of kwartaal zullen wij op basis van de aangeleverde facturen de aangifte omzetbelasting
opstellen, controleren en versturen. Je kunt altijd vanuit het online portaal zien wat de actuele
stand van de te betalen omzetbelasting is. Je krijgt vanuit onze applicatie automatisch
bericht wanneer de aangifte is verzonden aan de Belastingdienst. 

Belastingen ZZP en MKB
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Jaarrekening ondernemer

6. Jaarstukken

Aan het einde van het jaar zullen wij op basis van de administratie en aanvullende gegevens de aangifte inkomstenbelasting voor je opstellen en indienen. Bij een B.V. zullen wij ook de publicatiestukken en aangifte vennootschapsbelasting opstellen en indienen.
Toegankelijk voor iedereen
Pakketten voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Onze service

Gratis Overstapservice!

Zoek jij een goede boekhouder in Utrecht? Stap over naar de boekhouders van 1Financial en laat ons de overstap voor je regelen.

Voor een vast bedrag per maand krijg je de ruimte om je te focussen op jouw onderneming en doet 1Financial de administratie.

Nog niet overtuigd?

Beter snappen van cijfers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

Winthontlaan 200, Utrecht

5,0 14 reviews

 • Avatar Bart Claassen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Goed en gedegen advies en zeer klantvriendelijk
 • Avatar Chichi Jetski Tours Chichi Caribbean Tours ★★★★★ een jaar geleden
  1Financial verzorgt de administratie voor ons bedrijf op Curacao. Wij zijn zeer tevreden over de financiële dienstverlening en de persoonlijke touch ! … More
 • Avatar Car Detail Utrecht ★★★★★ een jaar geleden
  Meest fijne boekhoudster die ik ken!
 • Avatar Gabriel S ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer bekwaam en responsief team van professionele accountants die kunnen helpen met alle financiële zaken voor uw BV of ZZP - boekhouding, aangifte vennootschaps- … More of personenbelasting, btw-aangifte, KvK-papierwerk en nog veel meer. En heel belangrijk voor mij - 100% online beheerd, zeer efficiënte manier en tegen een betaalbaar tarief.
  Het is een plezier om met 1Financial samen te werken, beveel hun service ten zeerste aan voor alle accountimg- en financiële behoeften!
  Bedankt voor je geweldige werk!
 • Avatar Ellen Mullenders ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik had een vraag over de belastingaangifte van mijn onderneming terwijl ik deze bijna in moest dienen. Leonie heeft mij vanaf haar vakantieadres geholpen, … More heel snel, waardoor ik daarna zelf ook met een gerust hart op vakantie kon gaan! Heel erg bedankt!
 • Avatar Dewy Verschuur ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik zou iedereen aanraden om met 1Financial in zee te gaan! Wanneer je er niet uitkomt staan ze altijd zo snel mogelijk voor je klaar met goede adviezen. … More Daarnaast heb ik een vaste contactpersoon die me altijd te woord staat. Persoonlijk vind ik dat ook super fijn zo leer je iemand echt kennen en heb je een fijne vertrouwingsband samen.
  Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik eerst zelf met de belastingdienst aan de slag gegaan en na een jaar heeft 1Financial het overgenomen. Leonie is toen bij mij thuis gekomen voor een kennismakingsgesprek en vanaf toen al een super goed gevoel gehad bij Leonie en vanaf toen is het voor mij zo veel fijner geworden en ook duidelijker wat betreft mijn financiële plaatje.
 • Avatar Atif Rahaoui ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik ben tot nu toe heel tevreden over 1financial.
  Leonie is secuur, klantgericht, deskundig en altijd goed bereikbaar. Laatst stuurde ze savonds nog een
  … More berichtje terug en ze controleert mijn administratie heel nauwkeurig. Met mijn vorige boekhouder moest ik soms weken vooruit een bel afspraak inplannen. Ook hield mijn vorige boekhouder mijn administratie niet op een professionele manier bij. Leonie is enthousiast en staat altijd klaar om me te helpen. Al met al een boekhouder waar je echt op kan rekenen. Ik ben blij met deze keuze en kan Leonie alleen maar met lof aanraden als boekhouder.
 • Avatar R Sar ★★★★★ 3 jaar geleden
  Een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar 1Financial. Een hele goede keus! Het persoonlijk contact is vlot en prettig. Je ervaart oprechte betrokkenheid. … More Daarnaast worden vragen altijd goed beantwoord en heb ik het vertrouwen dat mijn financiële administratie in hele goede handen is.
 • Avatar Stanbri Consulting ★★★★★ 2 jaar geleden
  Fast, friendly, quality service! Een aanrader.
 • Avatar G.K. Woestenburg ★★★★★ 2 jaar geleden
  De eerste boekhouder die ik meemaak welke ook echt ontzorgt.
  Goed gebruik makend van technologie. Denk daarbij b.v. aan directe koppeling van bankrekening,
  … More in/verkoopfacturen. Ten alle tijden toegang tot de volledige administratie.
  Goed bereikbaar met snelle, goede en inhoudelijke reacties op vragen.
  En zeker scherp geprijsd.
  Ik kom er nu net op:
  1Fiancial. Administratie als een zorg minder.
 • Avatar Jeroen de Vlieger ★★★★★ 2 jaar geleden
  Voelde meteen goed aan vanaf het eerste moment. Verder maken ze ook waar wat ze op hun website beloven. Wat erg prettig is, is dat ze echt actief meekijken … More naar waar belastingvoordelen gehaald kunnen worden. Zo hebben ze zich bij ons al terugverdiend.
 • Avatar Hanneke Meesters ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik zocht iemand die puur even mee kijkt met het invullen van mijn inkomstenbelasting als ZZP'er. De administratie lukt mij zelf wel maar ik twijfelde … More of ik nu aan alles had gedacht en correct invulde. Leonie reageerde snel en was flexibel in het maken van de afspraak. Ze heeft met me mee gekeken en tips gegeven waar nodig. Super fijn en snel!