1Financial
Hoe werkt het?
Hoe werkt het?
Vooruitstrevend

Moderne
&
Innovatieve
Software

Wanneer je start met 1Financial krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met onder andere een digitaal archief, mogelijkheid om online te factureren en daarnaast een overzichtelijk financieel dashboard.

Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Onze Werkwijze

1. Inkoopfacturen

Je levert je facturen digitaal bij ons aan. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, namelijk: Je scant en mailt de facturen naar ons toe, je maakt een foto met de iPhone en Android app of je logt in op je online portaal en vanaf daar kun je de facturen uploaden. Je kunt ook de digitaal binnengekomen facturen forwarden in je mailbox naar een speciaal e-mailadres die gekoppeld is aan je administratie. 1Financial zal de door jouw aangeleverde factuur binnen 48 uur verwerken.

2. Verkoopfacturen

Verkoopfacturen kun je eenvoudig vanuit je online portaal versturen naar je klanten. Samen zullen we bij aanvang een factuursjabloon van je bedrijf maken. Vervolgens kun je in enkele stappen direct vanuit het systeem een factuur digitaal naar de klant versturen met de facturatiemodule.

3. Bankkoppeling

Door het aanbrengen van de koppeling met de zakelijke bankrekeningen en het boekhoudpakket bankkoppeling hoef je nooit meer zelf je mutaties te uploaden. Dagelijks worden de banktransacties automatisch geïmporteerd in Yuki waardoor ze door de boekhouder verwerkt kunnen worden.

4. Vragen

Als je een vraag over uw administratie hebt kun je deze via het online portal eenvoudig aan ons stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te bellen, whatsappen, mailen of op afspraak bij ons kantoor langs te komen. Wij zullen ook vanuit ons boekhoudpakket communiceren over bijv. ontbrekende facturen. Dit is terug te lezen in de app op je telefoon, maar ook online. Wel zo makkelijk.

5. BTW aangifte

Iedere maand of kwartaal zullen wij op basis van de facturen de aangifte omzetbelasting opstellen, klaarzetten en versturen. Je kunt altijd vanuit het online portaal zien wat de actuele stand van de te betalen omzetbelasting is. Je krijgt vanuit onze applicatie ook automatisch bericht wanneer de aangifte is verzonden.

6. Jaarstukken

Aan het einde van het jaar zullen wij op basis van de administratie en aanvullende gegevens de aangifte inkomstenbelasting voor je opstellen en indienen. Bij een B.V. zullen wij ook de publicatiestukken en aangifte vennootschapsbelasting opstellen en indienen.
Toegankelijk voor iedereen
Pakketten voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Onze service

Gratis Overstapservice!

Zoek jij een goede boekhouder in Utrecht? Stap over naar de boekhouders van 1Financial en laat ons de overstap voor je regelen.

Voor een vast bedrag per maand krijg je de ruimte om je te focussen op jouw onderneming en doet 1Financial de administratie.

Nog niet overtuigd?

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

Winthontlaan 200, Utrecht

5.0 6 reviews

 • Avatar Dewy Verschuur ★★★★★ een maand geleden
  Ik zou iedereen aanraden om met 1Financial in zee te gaan! Wanneer je er niet uitkomt staan ze altijd zo snel mogelijk voor je klaar met goede adviezen. Daarnaast heb ik een vaste contactpersoon die me … More altijd te woord staat. Persoonlijk vind ik dat ook super fijn zo leer je iemand echt kennen en heb je een fijne vertrouwingsband samen.
  Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik eerst zelf met de belastingdienst aan de slag gegaan en na een jaar heeft 1Financial het overgenomen. Leonie is toen bij mij thuis gekomen voor een kennismakingsgesprek en vanaf toen al een super goed gevoel gehad bij Leonie en vanaf toen is het voor mij zo veel fijner geworden en ook duidelijker wat betreft mijn financiële plaatje.
 • Avatar Suzanne Altena ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ik ben nu 5 jaar klant bij 1Financial en bij de start van mijn bedrijf hebben ze me goed kunnen adviseren hoe bepaalde zaken te regelen. Daarnaast fijn om een vast contactpersoon te hebben die mijn boekhouding … More verwerkt en mee denkt als ik een vraag heb. Ik ben van nature nogal chaotisch en dan is het een prettig gevoel dat de administratie goed geregeld is en ik me daar niet mee bezig hoef te houden. Het online pakket biedt voor mij genoeg inzicht, zonder precies de details te hoeven weten hoe boekhouden werkt :). Al met al zou ik 1Financial zeer zeker aanraden!
 • Avatar Rik van der Sar ★★★★★ in de afgelopen week
  Een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar 1Financial. Een hele goede keus! Het persoonlijk contact is vlot en prettig. Je ervaart oprechte betrokkenheid. Daarnaast worden vragen altijd goed beantwoord … More en heb ik het vertrouwen dat mijn financiële administratie in hele goede handen is.