1Financial
Hoe werken onze boekhouders?
Hoe werkt het?
Vooruitstrevend

Moderne
&
Innovatieve
Software

Wanneer je start met 1Financial krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met onder andere een digitaal archief, mogelijkheid om online te factureren en daarnaast een overzichtelijk financieel dashboard.

Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Onze Werkwijze

1. Inkoopfacturen

Je levert je facturen digitaal bij ons aan. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, namelijk: Je scant en mailt de facturen naar ons toe, je maakt een foto met de iPhone en Android app of je logt in op je online portaal en vanaf daar kun je de facturen uploaden. Je kunt ook de digitaal binnengekomen facturen forwarden in je mailbox naar een speciaal e-mailadres die gekoppeld is aan je administratie. 1Financial zal de door jouw aangeleverde factuur binnen 48 uur verwerken.
Inkoopfactuur boekhouder
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Pakket boekhouder

2. Verkoopfacturen

Verkoopfacturen kun je eenvoudig vanuit je online portaal versturen naar je klanten. Samen zullen we
bij aanvang een factuursjabloon van je bedrijf maken. Vervolgens kun je in enkele stappen direct vanuit het systeem een factuur digitaal naar jouw klant versturen.

Werkwijze boekhouding

3. Bankkoppeling

Door het aanbrengen van een koppeling met de zakelijke bankrekeningen en het boekhoudpakket hoef je nooit meer zelf je transacties te uploaden. Dagelijks worden de banktransacties automatisch geïmporteerd in ons boekhoudpakket waardoor ze door jouw boekhouder binnen 1FInancial verwerkt kunnen worden.

Salarisadministratie
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Vragen stellen aan boekhouder

4. Vragen

Als je een vraag over jouw administratie hebt, kun je deze via het online portal of via de boekhoudapp eenvoudig aan ons stellen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om ons te bellen, whatsappen, mailen of op afspraak bij ons kantoor langs te komen. Wij
zullen zelf ook zoveel mogelijk vanuit ons boekhoudpakket communiceren over bijv. ontbrekende facturen. Dit is terug te lezen in de
boekhoudapp op je telefoon, maar ook online. Wel zo makkelijk.

Werkwijze boekhouding

5. BTW aangifte

Iedere maand of kwartaal zullen wij op basis van de aangeleverde facturen de aangifte omzetbelasting
opstellen, controleren en versturen. Je kunt altijd vanuit het online portaal zien wat de actuele
stand van de te betalen omzetbelasting is. Je krijgt vanuit onze applicatie automatisch
bericht wanneer de aangifte is verzonden aan de Belastingdienst. 

Belastingen ZZP en MKB
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Jaarrekening ondernemer

6. Jaarstukken

Aan het einde van het jaar zullen wij op basis van de administratie en aanvullende gegevens de aangifte inkomstenbelasting voor je opstellen en indienen. Bij een B.V. zullen wij ook de publicatiestukken en aangifte vennootschapsbelasting opstellen en indienen.
Toegankelijk voor iedereen
Pakketten voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Onze service

Gratis Overstapservice!

Zoek jij een goede boekhouder in Utrecht? Stap over naar de boekhouders van 1Financial en laat ons de overstap voor je regelen.

Voor een vast bedrag per maand krijg je de ruimte om je te focussen op jouw onderneming en doet 1Financial de administratie.

Nog niet overtuigd?

Beter snappen van cijfers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

0 0 reviews