1Financial
Hoe werkt het?
Hoe werkt het?
Vooruitstrevend

Moderne
&
Innovatieve
Software

Wanneer je start met 1Financial krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met onder andere een digitaal archief, mogelijkheid om online te factureren en daarnaast een overzichtelijk financieel dashboard.

Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Onze Werkwijze

1. Inkoopfacturen

Je levert je facturen digitaal bij ons aan. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, namelijk: Je scant en mailt de facturen naar ons toe, je maakt een foto met de iPhone en Android app of je logt in op je online portaal en vanaf daar kun je de facturen uploaden. Je kunt ook de digitaal binnengekomen facturen forwarden in je mailbox naar een speciaal e-mailadres die gekoppeld is aan je administratie. 1Financial zal de door jouw aangeleverde factuur binnen 48 uur verwerken.
Inkoopfactuur boekhouder
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Pakket boekhouder

2. Verkoopfacturen

Verkoopfacturen kun je eenvoudig vanuit je online portaal versturen naar je klanten. Samen zullen we
bij aanvang een factuursjabloon van je bedrijf maken. Vervolgens kun je in enkele stappen direct vanuit het systeem een factuur digitaal naar jouw klant versturen.

Werkwijze

3. Bankkoppeling

Door het aanbrengen van een koppeling met de zakelijke bankrekeningen en het boekhoudpakket hoef je nooit meer zelf je transacties te uploaden. Dagelijks worden de banktransacties automatisch geïmporteerd in ons boekhoudpakket waardoor ze door jouw boekhouder binnen 1FInancial verwerkt kunnen worden.

Salarisadministratie
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Vragen stellen aan boekhouder

4. Vragen

Als je een vraag over jouw administratie hebt, kun je deze via het online portal of via de boekhoudapp eenvoudig aan ons stellen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om ons te bellen, whatsappen, mailen of op afspraak bij ons kantoor langs te komen. Wij
zullen zelf ook zoveel mogelijk vanuit ons boekhoudpakket communiceren over bijv. ontbrekende facturen. Dit is terug te lezen in de
boekhoudapp op je telefoon, maar ook online. Wel zo makkelijk.

Werkwijze

5. BTW aangifte

Iedere maand of kwartaal zullen wij op basis van de aangeleverde facturen de aangifte omzetbelasting
opstellen, controleren en versturen. Je kunt altijd vanuit het online portaal zien wat de actuele
stand van de te betalen omzetbelasting is. Je krijgt vanuit onze applicatie automatisch
bericht wanneer de aangifte is verzonden aan de Belastingdienst. 

Belastingen ZZP e MKB
Pijl werkwijze
Pijl werkwijze
Jaarrekening ondernemer

6. Jaarstukken

Aan het einde van het jaar zullen wij op basis van de administratie en aanvullende gegevens de aangifte inkomstenbelasting voor je opstellen en indienen. Bij een B.V. zullen wij ook de publicatiestukken en aangifte vennootschapsbelasting opstellen en indienen.
Toegankelijk voor iedereen
Pakketten voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Onze service

Gratis Overstapservice!

Zoek jij een goede boekhouder in Utrecht? Stap over naar de boekhouders van 1Financial en laat ons de overstap voor je regelen.

Voor een vast bedrag per maand krijg je de ruimte om je te focussen op jouw onderneming en doet 1Financial de administratie.

Nog niet overtuigd?

Beter snappen van cijfers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

Winthontlaan 200, Utrecht

5.0 10 reviews

 • Avatar G.K. Woestenburg ★★★★★ in de afgelopen week
  De eerste boekhouder die ik meemaak welke ook echt ontzorgt.
  Goed gebruik makend van technologie. Denk daarbij b.v. aan directe koppeling van bankrekening, in/verkoopfacturen. Ten alle tijden toegang tot
  … More de volledige administratie.
  Goed bereikbaar met snelle, goede en inhoudelijke reacties op vragen.
  En zeker scherp geprijsd.
  Ik kom er nu net op:
  1Fiancial. Administratie als een zorg minder.
 • Avatar Hanneke Meesters ★★★★★ een maand geleden
  Ik zocht iemand die puur even mee kijkt met het invullen van mijn inkomstenbelasting als ZZP'er. De administratie lukt mij zelf wel maar ik twijfelde of ik nu aan alles had gedacht en correct invulde. … More Leonie reageerde snel en was flexibel in het maken van de afspraak. Ze heeft met me mee gekeken en tips gegeven waar nodig. Super fijn en snel!
 • Avatar Waya ICT BV ★★★★★ 2 maanden geleden
  1Financial heeft mijn beeld van boekhouders positief veranderd. Het is heel prettig met hun samenwerken, geven snel respons op vragen, zijn bereid een extra stap voor je te zetten en maken waar wat ze … More beloven.
 • Avatar Bert van der meer (VDMmarketing) ★★★★★ een maand geleden
  Toppers zijn dit. Kun je gerust je boekhouding laten doen.
 • Avatar Dewy Verschuur ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik zou iedereen aanraden om met 1Financial in zee te gaan! Wanneer je er niet uitkomt staan ze altijd zo snel mogelijk voor je klaar met goede adviezen. Daarnaast heb ik een vaste contactpersoon die me … More altijd te woord staat. Persoonlijk vind ik dat ook super fijn zo leer je iemand echt kennen en heb je een fijne vertrouwingsband samen.
  Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik eerst zelf met de belastingdienst aan de slag gegaan en na een jaar heeft 1Financial het overgenomen. Leonie is toen bij mij thuis gekomen voor een kennismakingsgesprek en vanaf toen al een super goed gevoel gehad bij Leonie en vanaf toen is het voor mij zo veel fijner geworden en ook duidelijker wat betreft mijn financiële plaatje.