1Financial
Onze Diensten
Onze Diensten
Onze Diensten

Wat we aanbieden

Cijfers bespreken met boekhouder

Administratie​

Boekhouding voor starters, maar ook boekhouding voor ervaren ondernemers, bij onze online boekhouders in Utrecht kan iedereen terecht.

Je hoeft zelf alleen alle documenten digitaal aan te leveren. Onze slimme software en een team van net zo slimme online boekhouders maken het mogelijk om zoveel mogelijk te automatiseren. Hierdoor kunnen we een scherp tarief aanbieden. Bovendien krijg jij als ondernemer een vast contactpersoon bij 1Financial.

Wel zo handig dat er iemand is die de ins & outs weet van jouw boekhouding en proactief met je mee kan denken.

Belastingen

Als ondernemer heb je met vele fiscale zaken te maken zoals aangiften BTW, inkomsten-, vennootschaps- en loonbelasting.

Daarnaast wil je als ondernemer alle kansen benutten om belasting te besparen. Hier kunnen wij helpen om actief mee te denken om mogelijkheden die worden geboden binnen de fiscale wet- en regelgeving.

Belasting aangifte
Boekhouding in goede handen

Salaris Administratie

Je bent als ondernemer aan het groeien en wellicht kom je op een punt dat je handen tekort komt.

Een logische stap is dat je personeel aanneemt. Maar hoe doe je eigenlijk salarisadministratie?

Geen zorgen, wij verzorgen samen met onze payroll-partners de complete loonadministratie inclusief loonaangifte voor het MKB tegen een all-in tarief per loonstrook.

Interim & Consulting

Direct inzetbaar en flexibel

Kom je handen tekort bij het verwerken van je financiële administratie, maar wil of kan je niet aan de verplichtingen van een dienstverband vastzitten? Wij bieden je graag op een flexibele en persoonlijke manier onze helpende hand door administratieve ondersteuning bij je op locatie. Je kan rekenen op een top professional welke je op een deskundige manier direct zal ontzorgen.

Persoonlijk contact met boekhouder
Toegankelijk voor iedereen
Pakketten voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Onze service

Gratis Overstapservice!

Zoek jij een goede boekhouder in Utrecht? Stap over naar de boekhouders van 1Financial en laat ons de overstap voor je regelen.

Voor een vast bedrag per maand krijg je de ruimte om je te focussen op jouw onderneming en doet 1Financial de administratie.

Nog niet overtuigd?

Beter snappen van cijfers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

Winthontlaan 200, Utrecht

5,0 10 reviews

 • Avatar G.K. Woestenburg ★★★★★ in de afgelopen week
  De eerste boekhouder die ik meemaak welke ook echt ontzorgt.
  Goed gebruik makend van technologie. Denk daarbij b.v. aan directe koppeling van bankrekening, in/verkoopfacturen. Ten alle tijden toegang tot
  … More de volledige administratie.
  Goed bereikbaar met snelle, goede en inhoudelijke reacties op vragen.
  En zeker scherp geprijsd.
  Ik kom er nu net op:
  1Fiancial. Administratie als een zorg minder.
 • Avatar Hanneke Meesters ★★★★★ een maand geleden
  Ik zocht iemand die puur even mee kijkt met het invullen van mijn inkomstenbelasting als ZZP'er. De administratie lukt mij zelf wel maar ik twijfelde of ik nu aan alles had gedacht en correct invulde. … More Leonie reageerde snel en was flexibel in het maken van de afspraak. Ze heeft met me mee gekeken en tips gegeven waar nodig. Super fijn en snel!
 • Avatar Waya ICT BV ★★★★★ 2 maanden geleden
  1Financial heeft mijn beeld van boekhouders positief veranderd. Het is heel prettig met hun samenwerken, geven snel respons op vragen, zijn bereid een extra stap voor je te zetten en maken waar wat ze … More beloven.
 • Avatar Bert van der meer (VDMmarketing) ★★★★★ een maand geleden
  Toppers zijn dit. Kun je gerust je boekhouding laten doen.
 • Avatar Dewy Verschuur ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik zou iedereen aanraden om met 1Financial in zee te gaan! Wanneer je er niet uitkomt staan ze altijd zo snel mogelijk voor je klaar met goede adviezen. Daarnaast heb ik een vaste contactpersoon die me … More altijd te woord staat. Persoonlijk vind ik dat ook super fijn zo leer je iemand echt kennen en heb je een fijne vertrouwingsband samen.
  Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik eerst zelf met de belastingdienst aan de slag gegaan en na een jaar heeft 1Financial het overgenomen. Leonie is toen bij mij thuis gekomen voor een kennismakingsgesprek en vanaf toen al een super goed gevoel gehad bij Leonie en vanaf toen is het voor mij zo veel fijner geworden en ook duidelijker wat betreft mijn financiële plaatje.
 • Avatar Suzanne Altena ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik ben nu 5 jaar klant bij 1Financial en bij de start van mijn bedrijf hebben ze me goed kunnen adviseren hoe bepaalde zaken te regelen. Daarnaast fijn om een vast contactpersoon te hebben die mijn boekhouding … More verwerkt en mee denkt als ik een vraag heb. Ik ben van nature nogal chaotisch en dan is het een prettig gevoel dat de administratie goed geregeld is en ik me daar niet mee bezig hoef te houden. Het online pakket biedt voor mij genoeg inzicht, zonder precies de details te hoeven weten hoe boekhouden werkt :). Al met al zou ik 1Financial zeer zeker aanraden!
 • Avatar Rik van der Sar ★★★★★ 4 maanden geleden
  Een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar 1Financial. Een hele goede keus! Het persoonlijk contact is vlot en prettig. Je ervaart oprechte betrokkenheid. Daarnaast worden vragen altijd goed beantwoord … More en heb ik het vertrouwen dat mijn financiële administratie in hele goede handen is.
 • Avatar Theo de Bruin ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik vind het een kracht dat jullie veel kennis in huis hebben en dit in begrijpbare taal kunnen uitleggen. Mijn boekhouding is echt naar een hoger niveau getild door jullie. Ik begrijp mijn bedrijfsprestaties … More nu ook beter.
 • Avatar ignacio raalte ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik heb heel plezierige en vriendelijke ervaringen met 1Financial. Mijn administratie wordt vakkundig en snel verzorgd ook krijg ik tips en suggesties om mijn belastingaangifte te verbeteren. Ik zou 1Financial … More zeker aanraden!
 • Avatar Leonie de Vlieger ★★★★★ 3 maanden geleden
  Eerst geprobeerd zelf de administratie bij te houden, maar zag elke keer als een berg op tegen de BTW aangiftes. Vervolgens de hulp van 1Financial ingeschakeld en dat was echt een verademing. Had ik veel … More eerder moeten doen! Niet alleen nemen ze alles uit handen, maar door hun persoonlijke benadering vind ik het ook makkelijk om 'even' contact op te nemen over diverse zaken. Heel fijn.
 • Avatar Louis Norense ★★★★★ 5 maanden geleden