Meest gekozen boekhouder in Utrecht!

Onze Diensten

Onze Diensten

Onze Diensten

Wat kunnen onze boekhouders?

Cijfers bespreken met boekhouder

Administratie​

Boekhouding voor starters, maar ook boekhouding voor ervaren ondernemers. Kortom, ben jij een ZZP-er of heb je een BV, wij kunnen daar wel wat mee. 🙂

Geen stress meer voor jou wanneer de BTW aangifte weer gedaan moeten worden. Wij verwerken zodat jij inzicht hebt in je financiële situatie. 

Je hoeft zelf alleen alle documenten digitaal aan te leveren. Onze slimme software en een team van net zo slimme boekhouders maken het mogelijk om zoveel mogelijk te automatiseren. Hierdoor kunnen we een scherp tarief aanbieden. Bovendien krijg jij als ondernemer een vast contactpersoon.

Wel zo handig dat er iemand is die de ins & outs weet van jouw boekhouding en proactief met je mee kan denken.

Belastingen

Krijg jij al een paniekaanval bij het zien van een blauwe envelop? Als ondernemer heb je met vele fiscale zaken te maken zoals aangiften BTW, inkomsten-, vennootschaps- en loonbelasting. Elk jaar verandert er op dit gebied veel. Daarnaast wil je als ondernemer alle kansen benutten om belasting te besparen.

Hier kunnen wij helpen om actief mee te denken in mogelijkheden die worden geboden binnen de fiscale wet- en regelgeving. Wij worden hier blij van en kunnen het hopelijk ook leuker en makkelijker voor je maken.

Belasting aangifte
Boekhouding in goede handen

Salaris Administratie

Je bent als ondernemer aan het groeien en wellicht kom je op een punt dat je handen tekort komt. Een logische stap is dat je personeel aanneemt. Maar hoe doe je eigenlijk salarisadministratie?

Geen zorgen, wij verzorgen samen met onze partners de complete loonadministratie voor het MKB inclusief loonaangiftes tegen een all-in tarief per loonstrook. 

 

Interim & Consulting

Vaak direct inzetbaar en flexibel!

Kom je handen tekort bij het verwerken van je financiële administratie, maar wil of kan je niet aan de verplichtingen van een dienstverband vastzitten?

Wij bieden je graag op een flexibele en persoonlijke manier onze helpende hand door administratieve ondersteuning bij je op locatie. Je kan rekenen op een top professional welke je op een deskundige manier direct zal ondersteunen. 

Persoonlijk contact met boekhouder
Wat kost een boekhouder?

Voordelige tarieven voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Hoe nu verder?

Gratis Overstapservice!

Overstappen is simpeler dan je denkt. Helemaal omdat onze boekhouders dit tot in de puntjes voor jou regelen. Jij hebt er geen omkijken naar. Hoe fijn is dat?

Bij ons heb je alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben!

Nog niet overtuigd?

Beter snappen van cijfers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

Winthontlaan 200, Utrecht

5,0 13 reviews

 • Avatar Dewy Verschuur ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik zou iedereen aanraden om met 1Financial in zee te gaan! Wanneer je er niet uitkomt staan ze altijd zo snel mogelijk voor je klaar met goede adviezen. … More Daarnaast heb ik een vaste contactpersoon die me altijd te woord staat. Persoonlijk vind ik dat ook super fijn zo leer je iemand echt kennen en heb je een fijne vertrouwingsband samen.
  Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik eerst zelf met de belastingdienst aan de slag gegaan en na een jaar heeft 1Financial het overgenomen. Leonie is toen bij mij thuis gekomen voor een kennismakingsgesprek en vanaf toen al een super goed gevoel gehad bij Leonie en vanaf toen is het voor mij zo veel fijner geworden en ook duidelijker wat betreft mijn financiële plaatje.
 • Avatar Atif Rahaoui ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik ben tot nu toe heel tevreden over 1financial.
  Leonie is secuur, klantgericht, deskundig en altijd goed bereikbaar. Laatst stuurde ze savonds nog een
  … More berichtje terug en ze controleert mijn administratie heel nauwkeurig. Met mijn vorige boekhouder moest ik soms weken vooruit een bel afspraak inplannen. Ook hield mijn vorige boekhouder mijn administratie niet op een professionele manier bij. Leonie is enthousiast en staat altijd klaar om me te helpen. Al met al een boekhouder waar je echt op kan rekenen. Ik ben blij met deze keuze en kan Leonie alleen maar met lof aanraden als boekhouder.
 • Avatar R Sar ★★★★★ 3 jaar geleden
  Een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar 1Financial. Een hele goede keus! Het persoonlijk contact is vlot en prettig. Je ervaart oprechte betrokkenheid. … More Daarnaast worden vragen altijd goed beantwoord en heb ik het vertrouwen dat mijn financiële administratie in hele goede handen is.
 • Avatar Ellen Mullenders ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik had een vraag over de belastingaangifte van mijn onderneming terwijl ik deze bijna in moest dienen. Leonie heeft mij vanaf haar vakantieadres geholpen, … More heel snel, waardoor ik daarna zelf ook met een gerust hart op vakantie kon gaan! Heel erg bedankt!
 • Avatar G.K. Woestenburg ★★★★★ 3 jaar geleden
  De eerste boekhouder die ik meemaak welke ook echt ontzorgt.
  Goed gebruik makend van technologie. Denk daarbij b.v. aan directe koppeling van bankrekening,
  … More in/verkoopfacturen. Ten alle tijden toegang tot de volledige administratie.
  Goed bereikbaar met snelle, goede en inhoudelijke reacties op vragen.
  En zeker scherp geprijsd.
  Ik kom er nu net op:
  1Fiancial. Administratie als een zorg minder.
 • Avatar Bart Claassen ★★★★★ een jaar geleden
  Goed en gedegen advies en zeer klantvriendelijk
 • Avatar Chichi Jetski Tours Chichi Caribbean Tours ★★★★★ een jaar geleden
  1Financial verzorgt de administratie voor ons bedrijf op Curacao. Wij zijn zeer tevreden over de financiële dienstverlening en de persoonlijke touch ! … More
 • Avatar CarplayNL ★★★★★ 2 jaar geleden
  Meest fijne boekhoudster die ik ken!
 • Avatar Gabriel S ★★★★★ 2 jaar geleden
  Very competent and responsive team of professional accoountants that can help with all financial matters for your BV or ZZP - accounting, corporate or … More personal tax return, VAT tax return, KvK paperwork and a lot more. And very important for me - 100% managed online very efficient way and at an affordable rate.
  It is a pleasure to work with 1Financial, highly recommend their service for all accountimg and finance needs!
  Thank you for your great job!
 • Avatar Car Detail Utrecht ★★★★★ 2 jaar geleden
  Meest fijne boekhoudster die ik ken!
 • Avatar Stanbri Consulting ★★★★★ 3 jaar geleden
  Fast, friendly, quality service! Een aanrader.
 • Avatar Jeroen de Vlieger ★★★★★ 3 jaar geleden
  Voelde meteen goed aan vanaf het eerste moment. Verder maken ze ook waar wat ze op hun website beloven. Wat erg prettig is, is dat ze echt actief meekijken … More naar waar belastingvoordelen gehaald kunnen worden. Zo hebben ze zich bij ons al terugverdiend.