Boekhouder Nieuwegein
1Financial
Persoonlijk. Proactief. Professioneel.

Boekhouder Nieuwegein

Als boekhouder nabij Nieuwegein regelen we het voor jou: je administratieve overzicht, je aangiftes, afstemming met de Belastingdienst. Alles waar jij een hekel aan hebt of hoofdpijn van krijgt. Voor een vast bedrag per maand krijg je een persoonlijke boekhouder én een overzichtelijk programma tot je beschikking.

Persoonlijk contact met boekhouder
Wat doet een boekhouder?

Een goede boekhouder kan zowel grote als kleine bedrijven administratief ondersteunen en van advies voorzien. Hierbij is het uiteraard ook belangrijk dat de kennis up-to-date blijft op het gebied van belastingen. De boekhouders van 1Financial volgen jaarlijks cursussen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving te blijven monitoren en hiermee de klant te kunnen helpen om optimaal te profiteren van belastingvoordelen. Onze jarenlange ervaring helpt hierbij ook zeer zeker. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Boekhouding in goede handen
Voordelen van een boekhouder?

Allereerst word de boekhouding gedaan door ervaren en deskundige boekhouders. Hierdoor heb je geen stress meer of iets goed is verwerkt of dat je op tijd bent met belangrijke aangifte deadlines. Verder is het fijn dat belangrijke gegevens en overzichten actueel zijn en online inzichtelijk. Ook kan de boekhouder een fijne sparringpartner zijn om te kijken naar bijv. fiscaal gunstige investeringen. Al met al zijn wij van mening dat een boekhouder zichzelf weer terugverdient.

Loonadministratie 1Financial
Wat kost een boekhouder?

De kosten van een boekhouder kunnen behoorlijk verschillen. Een goedkope boekhouder zegt nog niets over de kwaliteiten van de boekhouder. Wij raden daarom ook aan om, naast het vergelijken van de kosten, ook de referenties mee te nemen in de zoektocht een een boekhouder. Verder is het goed om te controleren wat er wel en niet in het abonnement is opgenomen. Zo lijkt het soms op het eerste gezicht een lage prijs, maar krijg je extra kosten in rekening gebracht voor het boekhoudpakket fo voor belasting aangiftes etc. Je wilt er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. Bij 1Financial betaal je een vast bedrag per maand, hierin zitten alle voorkomende werkzaamheden opgenomen, van boekhouding tot aangiftes, advies en jaarcijfers. Geen verrassingen achteraf!

Wat kost een boekhouder?

Voordelige tarieven voor

ZZP & VOF

Hier vind je pakketten voor startende en kleinere ondernemers tot aan de grotere eenmanszaken en VOF's.

BV & HOLDING

Hier vind je pakketten voor MKB ondernemers met als rechtsvorm een BV.

Hoe nu verder?

Gratis Overstapservice!

Overstappen is simpeler dan je denkt. Helemaal omdat onze boekhouders dit tot in de puntjes voor jou regelen. Jij hebt er geen omkijken naar. Hoe fijn is dat?

Bij ons heb je alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben!

Voordelen van de boekhouders bij 1Financial

Beter snappen van cijfers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

1Financial Icon1Financial

0 0 reviews